Create2Lead
Creative Leadership Coaching

Waar staat Create2Lead voor?

Van een visie op een flip-over naar een inspirerende manier van leiding geven om de nagestreefde doelstellingen waar te maken. Create2Lead helpt leiders en managers in het waarmaken van een lange termijn visie in deze spannende tijd van digitalisering, waarin ontwikkelingen voor proces, mens en inhoud steeds sneller gaan. 

Wij zien het als een uitdaging om leiders en managers pasklaar gereedschap te geven waarmee de lange termijn plannen zichtbaar en meetbaar worden gerealiseerd. Daarbij zijn wij er op gefocust om leidinggevenden te coachen in het ontwikkelen van vernieuwende werkmethodes. 


Waar kan Create2Lead bij helpen?

Naast het organiseren van brainstormsessies en heidesessies waarin vaak de eerste stappen worden gezet naar een glasheldere visie, kun je bij Create2Lead ook terecht voor de populaire workshops zoals 'Wat is Scrum?'. Een gecertificeerd Scrum Master met jaren praktijkervaring laat je op interactieve wijze de kracht van dit Agile raamwerk ervaren. Dé ideale kickstarter voor bedrijven en instanties die nog compleet nieuw zijn in de wereld van Agile Scrum en die daar dolgraag meer over willen weten.

Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden die Agile werken voor jouw organisatie kan bieden? Vul het formulier aan de rechterzijde in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Team workshop: 'Wat is Scrum?'

Hoe kan ik als leidinggevende mijn team in staat stellen om dat wat werkelijk relevant is, op te leveren aan de eindgebruiker? Als gecertificeerd Scrum Master neem ik je aan de hand van een interactieve workshop mee in de wereld van Agile Scrum. De workshop kan ideaal als ijsbreker worden gebruikt voor bedrijven of instanties waar het Agile Scrum raamwerk nog volledig nieuw en onbekend is.

Leiderschap workshop: 'Create 2 Lead'

Hoe kan ik als leidinggevende inspirerend zijn voor mijn team? Geïnspireerd door Simon Sinek en zijn boodschap "Start With Why", helpen wij met het organiseren van een verfrissende workshop waarin wij samen de eerste stappen zetten richting een concrete visie. Ons doel daarbij is om een cultuur te creëren waarin jouw mensen iedere ochtend geïnspireerd naar hun werk gaan.

Create2Lead in actie!

Scrum workshop 'Taskforce Brabant Zeeland'

Op vrijdag 30 juni 2017 verzorgde Create2Lead de workshop 'Wat is Scrum?' voor de Taskforce Brabant-Zeeland. De workshop was er op gericht om meer snelheid en actie te bieden aan project- en casusleiders van onder meer de Politie, Belastingdienst en het Openbaar Ministerie. Door de workshop heeft de Taskforce inzicht gekregen in de mogelijkheden die het Agile Scrum raamwerk kan bieden in het dagelijkse werk van de deelnemers. 

Interesse in een op maat gemaakte Scrum workshop? Wij vertellen je er graag meer over!Impressie Scrum workshop Create2Lead:


Create2Lead inspiratie

'Wat is Scrum?'

In onderstaand YouTube-filmpje vertelt de Scrum Alliance in minder dan 2 minuten over het Scrum-kader en hoe teams met verschillende achtergronden werken met de Scrum methodologie.

What is Scrum?


KvK-nummer: 67212344

BTW nr. NL163832675B01

© 2016 Create2Lead

UA-86282701-1