Create2Lead
 
"Samen de blik op vooruit"

Over de oprichter

Achtergrond
Jeroen Kooistra is geboren in Nijmegen en is na zijn Bachelor studie Hydraulic Engineering in Delft afgestudeerd als Coastal Engineer. Daarvoor heeft hij een half jaar in de Verenigde Staten onderzoek gedaan in de baai van San Francisco. Na de verdediging van zijn scriptie fluisterde zijn afstudeerbegeleider toen iets in zijn oor dat hem altijd is bijgebleven; "computermodellen zijn niks voor jou Jeroen, jouw kracht ligt in het activeren van mensen". Met deze woorden heeft hij Jeroen richting gegeven aan zijn loopbaan en heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de kwaliteiten die hij vandaag de dag kan inzetten om mensen te helpen beter te laten presteren
.

Jeroen verveelt zich nagenoeg nooit in zijn vrije tijd. Naast veel aandacht voor zijn gezin kan hij zich uitstekend vermaken met het lezen en luisteren naar podcasts en boeken over (macro) economie, leiderschap, geo-politiek en sci-fi. Verder handelt hij dagelijks actief op de beurs als belegger en is hij in de avonduren druk bezig om een applicatie te ontwikkelen waarmee het handelen op de beurs vele malen makkelijker, goedkoper en bovenal leuker wordt. Hij is al sinds zijn dertiende een groot fan van de Formule 1 en geniet daarom enorm als hij met vrienden op de kartbaan races kan rijden. Zijn allergrootste liefhebberij is film, waarbij hij een hele grote voorkeur heeft voor sci-fi films die zich in de jaren 80 afspelen of als het draait om het leven van een superheld. Het is dan ook niet gek dat hij met regelmaat te vinden is in de bioscoop of op Twitter druk in dialoog is met filmkenners van over de hele wereld. Zijn favoriete vakantieland is Japan en zijn lievelingseten is, hoe kan het ook anders, Japans!  

Werkwijze
Jeroen is voortdurend op zoek naar nieuwe werkvormen om in zijn advieswerk toe te kunnen passen. Daarbij vind hij de fun-factor net zo belangrijk als de methodieken waar hij de mensen mee leert werken. Ieder dag een glimlach op het gezicht tijdens het werk zou zo maar zijn persoonlijke motto kunnen zijn! Jeroen is bliksemsnel in staat om een band te creëren met de mensen waar hij mee samenwerkt, waarmee hij een veilige en open omgeving creëert waarin ruimte is voor experimenten, leren, feedback geven en kennis delen. Zijn doel is bereikt als hij de mensen met enthousiasme, handvaten en veel concrete praktijkvoorbeelden naar huis kan laten gaan. 

 


Contact